glas

Fenomenaal interieurglas

Droom jij van glas? Van de openheid en het luxueuze gevoel dat glas creëert in jouw interieur? Bij Pglas zijn we zot van glas. Van de mogelijkheden die glas biedt in alle interieurstijlen, modern, klassiek of rustiek. Van de talrijke toepassingen die mogelijk zijn met glas. Veel meer dan je denkt. Ontdek onze glazen interieurwereld. Met veel plezier geven wij je goesting in glas!

Balustrade in glasklem - helder glas
douchewand op muurtje - Timeless glas - steellook rondom
Glazen schuifwand modern
glazen vloer - extra klaar glas - zwart kader
steellook deur pivot - helder glas - dubbel asymmetrisch kruis - cosmic 200 - zwart
Pglas

Samen creëren we ruimtes om van te genieten.

Stel je voor: je interieur baadt in natuurlijk licht en straalt een verfijnde elegantie uit dankzij glas. Glas is niet alleen een esthetisch pronkstuk, maar het biedt ook praktische voordelen. Het laat ruimtes groter lijken, bevordert een gevoel van openheid en laat natuurlijk licht ongehinderd binnenstromen. Bovendien zijn glazen wanden en deuren een duurzame keuze, die gemakkelijk te onderhouden zijn en je interieur een tijdloze uitstraling geven. Kortom, met glas breng je niet alleen stijl, maar ook comfort en functionaliteit in huis!

deur

Stap binnen in een wereld van transparante elegantie met de glazen wanden en deuren van Pglas! Onze deuren zijn niet zomaar een doorgang, maar een stap verder naar het waarmaken van je droominterieur. Je personaliseert onze deur volledig naar keuze in een modern, rustiek of tijdloos klassiek interieur. Geef het natuurlijke licht vrij spel, terwijl je kamers naadloos in elkaar overvloeien. Of je nu kiest voor een strakke en moderne uitstraling of juist voor een speels en artistiek ontwerp, onze glazen deuren brengen een gevoel van openheid en ruimtelijkheid in elke kamer.

Stap binnen in een wereld van transparante elegantie met de glazen wanden en deuren van Pglas!

18 steellook deur pivot - helder glas - dubbel asymmetrisch kruis - cosmic 200 - zwart

wand

Onze glazen wanden en deuren zijn de perfecte oplossing om je interieur een moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Ze zorgen voor een natuurlijke scheiding tussen verschillende ruimtes, zonder dat dit ten koste gaat van de visuele verbinding tussen de kamers. En wat denk je van jouw kantoor als visitekaartje en energiebooster? Glazen kantoorwanden dragen bij tot de uitstraling van het bedrijf en bevorderen een aangename en open werksfeer. Ontdek hoe glas in je interieur transformerend kan zijn en breng een vleugje magie in huis met de glazen wanden van Pglas!

Geef je interieur een moderne en stijlvolle uitstraling met onze glazen wanden en deuren.

Glazen binnenraam op eerste verdieping in leefruimte

douche

Transformeer je badkamer tot een oase van luxe en comfort met de hoogwaardige glazen douchewanden van Pglas! Een glazen douchewand en douchedeur zorgen voor maximaal licht en doen kleine ruimtes groter lijken. Glas geeft een verfijnde, luxueuze uitstraling en is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Kom gerust eens langs en doe inspiratie op in onze showroom!

Transformeer je badkamer tot een oase van luxe en comfort met de hoogwaardige glazen douchewanden van Pglas.

Glazen douchewand op muurtje in badkamer

balustrade

Glazen balustrades geven je terras of balkon een eindeloze uitstraling. Een balustrade zorgt niet alleen voor functionele veiligheid, maar voegt ook elegantie toe aan elke ruimte. Ze zorgt voor een maximale doorkijk en tilt je woning net dat niveau hoger. Onze glazen balustrades worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de stijl van jouw woning of bedrijfspand. Met een scala aan opties, waaronder verschillende glassoorten, afwerkingen en montagemogelijkheden, kunnen onze balustrades worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om een glazen leuning aan een balkon, terras, vide of trap, wij verzorgen jouw glazen project met ervaring en vakkennis.

Geef je terras, balkon of vide een elegante en ruimtelijke uistraling met een glazen balustrade.

Balustrade in glas op terras

vloer

Een glazen vloer in je interieur of kantoorruimte zorgt meteen voor een uniek en architecturaal designelement. Hij schept ruimte en massa's licht. Een glazen vloer laat het daglicht ten volle en ongedwongen spelen. Of het nu gaat om een verlichte loopbrug in een kantoor of een beloopbaar glazen gangpad in een woning, een glazen vloer tilt jouw interieur meteen dat niveau hoger. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgen wij voor een veilige en perfecte realisatie. Rest jou buitengewoon te genieten!

Creëer een uniek en architecturaal designelement in jouw interieur of kantoorruimte met een glazen vloer.

Glazen vloer op eerste verdieping in open hal

spatwand

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van glazen spatwanden van Pglas voor jouw keuken of badkamer. Met ons gehard veiligheidsglas gelakt in alle RAL- en NCS-kleuren of geprint met een afbeelding naar keuze kun je de perfecte spatwand kiezen die past bij jouw interieurstijl. Daarnaast zorgen de gladde en naadloze oppervlakken van glas ervoor dat vuil en vet gemakkelijk kunnen worden afgeveegd, waardoor ze hygiënisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Laat je inspireren door de mogelijkheden en transformeer jouw interieur met onze hoogwaardige glazen spatwanden.

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van glazen spatwanden van Pglas voor jouw keuken of badkamer.

Spatwand met print in keuken

schuifwand buiten

Met onze glazen schuifwanden en stalen deurgehelen voor buiten geniet je het hele jaar door van je buitenruimte. Dankzij het kwalitatief glas en de duurzame frames zijn de schuifwanden bestand tegen alle weersomstandigheden die België te bieden heeft. Heerlijk uit de wind en een optimaal zicht op je tuin. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom. Wij geven je met plezier advies. Of doe alvast hier inspiratie op. Transformeer jouw terras, poolhouse of tuinhuis met de glazen schuifwanden van Pglas en geniet het hele jaar door van een comfortabele en stijlvolle buitenruimte.

Geniet het hele jaar door van je buiten met onze glazen schuifwanden en stalen deurgehelen.

Glazen schuifwand in tuinhuis
Pglas logo

offerte

Benieuwd naar het prijskaartje van het glaswerk in jouw droominterieur? Vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan. We bezorgen je graag een eerste richtprijs.

Pglas logo

showroom

Jouw glazen wand en deur in 't echt zien en beleven? Kom gerust langs in onze showroom en laat je inspireren. Onze experts nemen graag de tijd om jouw project te bespreken en samen het mooiste resultaat te creëren.

Pglas logo

gazet

Inspiratie opdoen voor jouw interieurproject? Onze Pgazet bevat de mooiste ideeën voor jouw glasdroom. Download deze nu en ontdek alle mogelijkheden voor interieurglas, glazen balustrades en schuifwanden in jouw woning.

Download de pgazet

Ontvang onze gratis Pgazet.

Ga op reis in onze glaswereld. Laat je inspireren door de mooiste glazen wanden en deuren.

Pgazet
Dankjewel, we hebben je aanvraag goed ontvangen. Jouw Pgazet verschijnt zometeen in je mailbox.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
Word jij ons volgende succesverhaal?
"Ons bezoek aan de showroom bevestigde dit gevoel. We werden er heel vriendelijk ontvangen. En het is een meerwaarde om het glas in ’t echt te kunnen zien. De mensen van Pglas hebben ons goed geholpen om de juiste glassoort te kiezen."

Marc Van Linden

"Een absolute meerwaarde is de meedenkende reflex van Peter van Pglas. Hij ging een stapje verder door mee na te denken hoe de uitwerking nog beter kon. Zowel wat betreft het idee van de schuifwanden als op het technische vlak"

Kristof en Ann

"Ik had tegen jullie mensen gezegd dat jullie echt een top klantenservice hebben, en ik kan me voorstellen dat jullie een top werkgever zijn. Maar omgekeerd, het zijn ook echt wel vakmannen. De deur is supermooi geplaatst, alles netjes proper achtergelaten. Echt top."

Isabelle

Graag een Prijsofferte voor glas in jouw interieur?

Pglas pijl met krul in het roodPglas pijl met krul in het zwart
Voor welk(e) product(en) wens je graag een offerte?
Selecteer product(en)
Afmetingen, glassoort, afwerking...
Upload een zipfile (.zip) voor meerdere bestanden (max. 10MB)
Uploading...
fileuploaded.jpg
Uploaden mislukt. Je bestand mag niet groter zijn dan 10MB.
Superleuk als je ons nog even laat weten van waar je ons kent!
Ik ken Pglas via...
Bedankt voor je offerteaanvraag. We nemen spoedig contact met je op.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Buitenkant Pglas showroom
welkom

Bezoek onze showroom

Denk je aan glas in jouw interieur? Kom zeker eens langs in onze showroom. We bekijken met plezier jouw glasproject om samen tot een resultaat te komen dat jouw glazen dromen overtreft.

Laatste nieuws

Het recentste nieuws, allemaal samengebracht op één plek. Trends, actuele gebeurtenissen of inspirerende verhalen, wij houden je op de hoogte van alles wat er speelt in de glaswereld.

blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt! We hebben je gegevens goed ontvangen.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.